Lokale horeca brengt verschillende keukens naar Paaspop (video)
SCHIJNDEL – Wat is een festival zonder goed eten? Zo denken lokale Schijndelse horecagelegenheden ook, en daarom zijn er op het terrein verschillende foodstands en paviljoenen te vinden waar je echt Schijndels kan eten. Omroep Meierij sprak met een aantal ondernemers.
Zo is Jansen en Jansen voor het eerst aanwezig op Paaspop. Bij chef-kok Michiel Buurke ontstond tijdens de vorige editie het idee om het restaurant naar het festivalterrein te brengen: “Ik liep hier toen rond en dacht, we moeten hier volgend jaar ook staan.” Theo van den Dungen is dit jaar voor de vierde keer op Paaspop te vinden met zijn foodtruck ‘Satheo’, maar is al dertig jaar betrokken bij het festival: “Ik begon als tapper is de manege, heb daarna 8 jaar lang de catering voor de medewerkers gedaan en heb met een standbouwbedrijf ook nog jarenlang voor het decor gezorgd.” Verder kunnen mensen ook genieten van ‘lokale’ pizza, roti en kip. Lokaal is dit festival dus ook heel veelzijdig!